ENGLISH ​​​​ 

 

Egg  ​​​​ Gluten ​​ ​​​​ Lactose ​​ ​​​​ Dried fruits ​​ ​​​​ *​​ Optional

 

 

AMANIDES

·Amanida barchelona

Tender buds, ​​ cherry, walnut, raisins, bacon & ​​ goat cheese

*  ​​​​  ​​ ​​​​ *

·Amanida bacalla fumat

Tender buds, olives, cherry, pepper, onion, smoked cod fish &​​ toasts

*

 

·Amanida de tomaquet i mozzarella

Tomato with mozzarella and pesto

*  ​​​​  ​​ ​​​​ 

·Ensalada de quinoa al curry

Quinoa salad with curry spices

*

·Ensalada de quinoa i remolacha

Quinoa and beetroot

*

 

 

TAPES

 

·Patates braves naturals

Hand-cut fried potatoes with spicy mayonnaise dip sauce

 ​​ ​​​​ *  ​​​​ *  ​​​​ *

 

·Pa amb tomaquet

Classic catalan toasted bread with tomato and olive oil

*

·Rabas de sepia

Battered squid with lemon

 ​​ ​​​​  ​​ ​​​​ 

·Assortiment formatges i pa​​ 

Cheese plater​​ selection and bread with olive oil

*  ​​​​ 

 

·Seitons en tempura

Tempured anchovies

 ​​ ​​​​  ​​ ​​​​ 

·Ensaladilla russa

Potato salad with tuna, mayonnaise, peas and carrots

*  ​​​​  ​​ ​​​​  ​​ ​​​​ *

·Hummus amb palets de pipes

Homemade hummus served with sunflower chips

*  ​​​​ *

·Guacamole amb nachos

Guacamole served with nachos

 

·Quesadilla amb guacamole​​ i nachos

quesadilla with guacamole​​ and

 ​​ ​​​​ 

 

·Rotllets de formatge curat

Mature chesse rolls

 ​​ ​​​​ *  ​​​​  ​​ ​​​​ 

 

TAPES​​ GOURMET

 

·Aletes de pollastre a la llimona

Lemon chicken wings

 

 

·Cors de carxofa amb​​ encenalls de pernil ibèric i oli d’oliva

Artichoke hearts with iberian ham

 

·Tripa morena de vedella amb cap i pota, xoriçet picant i avellana

Tripe, spicy chorizo and hazelnut

 ​​ ​​​​ 

 

·Provoleta amb tomaquet confitat i herbes

Provolone cheese with herbs and tomato confit

*  ​​​​ 

 

·Mandonguilles de porc i vedella amb​​ samfaina

Pork and beef meatballs served in a​​ ratatouille sauce

 ​​ ​​​​ 

 

·Brandada de bacallà

Cod fish mousse with toasts

 ​​ ​​​​  ​​ ​​​​ 

 

·Pinxos porc i pebrots del padró

Pork and padron peppers skewers

 

 

·Varietat de bolets als 4 formatges

Assortment of mushrooms and caramelized onions in a four cheese gratin

*  ​​​​ 

 

·Arengada amb salsa d’anet

Herring in a cream and dill sauce

 ​​ ​​​​  ​​ ​​​​ *

 

·Pollastre amb xampinyons

Chicken with mushrooms

 

·Costella de porc amb salsa barbacoa

Pork ribs with barbecue sauce

 

 

·Xampinyons amb encenalls de pernil

Mushrooms with ham strips